oktober 25, 2010Orden i mitt hjärta.

Om natten. när jag vill sova.

samma visa varje dag. om och om igen. lycka, sorg, lycka, sorg.

kärlek i skolan när små barn får stjärnögon.
önskan om en frisk mamma. Flickor som hjälper mig att göra fint hemma.
Tårar i trappan med fem påsar mat. Och så regnar det in i bilen.

Kramar och önskan om en god natt. Vi älskar varandra. och på natten kommer orden. igen.

Fast jag vill hellre sova.

12 kommentarer:

 1. Jag sitter och tänker på att livet är som en bergochdalbana. Blir trött på det,men sen känner jag mig tacksam,mer mer så än apati? Eller hur fina? Känslor är en gåva oavsett? Bättre de,än inget alls.

  SvaraRadera
 2. Åh här var det fint, ska göra fler besök hit in minsann :)

  SvaraRadera
 3. Livet är sådär lite upp och ner. Och fast jag har det ganska bra om jag verkligen tänker efter, så är det tungt ändå då och då.
  Du skriver så fint.

  SvaraRadera
 4. Sova är bra ändå - får man ingen sömn så är allt katastrof - i allafall för mig, kraschar totalt ! Önskar vi finner den rätta visan båda två...och jag som inget har att klaga på och ändå finns ledsamheten där. Det är ju förstås Vida! Hon blir verkligare för varje dag som går nu...***

  Massa kramar Lycke

  SvaraRadera
 5. Jag bara råkade trilla in hit, och wow vilken upplevelse. du skriver så fint och sant. Sådär som det kan kännas. Sorgset också, och jag kastas tillbaka något år i tiden och gråter över hur det kändes för mig då. Nu är det bättre. Jag vet hur mycket kraft barn med speciella behov tar, och jag förundras över varifrån du tar kraften till allt och önskar att vi bodde lite närmare, så att vi kunde hänga hos varandra. (jag skulle gärna hänga i ditt tjusiga hem, hur stökigt det nu än var!)Hit kommer jag igen, tack för en bloggupplevelse utöver det vanliga...
  /a-k

  SvaraRadera
 6. Vackra ord och bilder! Sömn ja... eller för lite sömn. Och återkommande ord och bilder, känner igen mig. Hoppas det blir bättre! Vacker blogg du har!

  SvaraRadera
 7. fint du skriver fina du. och älskar erat leksakskök! helt underbart. kram

  SvaraRadera
 8. Tårar i trappan... ja, så känns det verkligen ibland. Ibland vill man bara lägga sig i ett dike och låta snön falla. Men så finns ju den där kärleken och det som är kul. Barnen.

  Kramar!

  SvaraRadera
 9. oh what a nice plant on the last picture : )

  SvaraRadera
 10. Ibland ser man bara det gråa i ens liv.. Gråta är bra..men glöm inte och skratta och le åt det fina du har omkring dig..
  Kram..

  SvaraRadera
 11. Fint fint. och A-K ! Dina ord träffar mig rakt i mitt hjärta. Tack rara.

  SvaraRadera

Det går bra att kommentera även om du inte har en egen blogg. Välj alternativet Anonymt under kommentarsrutan här nedan.
Sen är det bara att skriva din kommentar och publicera den.

Jag blir så himla glad :)