juni 15, 2013

Den finaste av dagar och lyckan som virvlar

UntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitled


Så kom dagen. Majas dag. Solen sken och Maja med. Och det blev precis så som jag hade tänkt att det skulle bli. Om mitt hjärta var en pion så var den helt utslagen denna dag. Så fint var det. 

Och jag är så tacksam. Att få vara med. Varje dag. 
Min Maja är underbar. 

Den senaste veckan har jag blivit så påfylld med kärlek och lycka från alla håll och kanter. Platser, människor och omtanke rakt in i mig. Och jag bara hänger med och tycker att det är fantastiskt. Och ovant. Jag ska spara denna känsla i mig och aldrig någonsin glömma bort den. 
Mina fina barn gör mig hel. Kärleken bara virvlar runt oss. 


8 kommentarer:

 1. Så vackra foton. Vilken kamerablick du har!

  SvaraRadera
 2. ......och jag är så glad och tacksam
  att jag fick vara med på Majas fina dag
  Gudrunkram

  SvaraRadera
 3. Hejsan Julia!
  Vad härligt att läsa att Majas dag blev magisk....men med underbart söta Maja och hennes gulliga systrar i det där charmiga torpet tillsammans med dig kan det nog inte bli annat. Grattis till Maja som nu är student och hoppas att ni får ett fantastiskt sommarlov. Kramar till er/Anette.S.

  SvaraRadera
 4. så himla vackert, skrivet och fotat.
  lilla flickan blir stor...
  livet!
  kramar till dig

  SvaraRadera
 5. Hittade din blogg via Instagram, dit jag hittade av en ren slump men fastnade direkt. Ville egentligen mest bara ge mig tillkänna, tala om att jag följt alla dina vackra ord och bilder, från starten.

  SvaraRadera
 6. Flickorna förstås - stora och mindre stora... :) Men också tapeten överst och den där väskan full med skatter, jag undrar jag och funderar, om det inte var någon speciell som fick denna skattväska, denna speciella dag. Och Ditt öga genom kameralinsen!

  SvaraRadera
 7. for noen nydelig koselige bilder :) blir varm inni meg :):)

  SvaraRadera

Det går bra att kommentera även om du inte har en egen blogg. Välj alternativet Anonymt under kommentarsrutan här nedan.
Sen är det bara att skriva din kommentar och publicera den.

Jag blir så himla glad :)