december 14, 2012

Josefin fin fin Jose Jose Josefin!

Untitled


Sigrid drog din lapp Josefin! Kära du, som skriver så fint till mig. Snart får du paket! UntitledUntitledUntitledJag blir alldeles varm i hjärtat när jag läser allt fint ni skriver.

Jag är en ganska öppen människa som gärna vill dela med mig av mina funderingar över livet. Det känns fint att veta hur ni tänker runt det. Tack för alla ord och tankar! 

När det blir jullov ska jag ta mig tid att skriva igen. Just nu bara stressar jag runt. Jobb och vardag i December gör mig nästan sömnlös på nätterna. Snart kan vi vila. Flickorna och jag. Bara en liten vecka kvar..

4 kommentarer:

 1. Hej Julia! Ååå vilken tur jag har och vilken lycka! Jihoo! När man är stor känns det extra fint att drömma sig bort till ett paket från en alldeles speciell fröken. Tack och hälsa flickorna!/Josefin

  SvaraRadera
 2. Jag tycker alltid om hur du skriver och delar med dig. Du verkar omtänksam och genuin på ett sätt som jag verkligen verkligen uppskattar. Hoppas du får en fin helg och jul. Kram <3

  SvaraRadera
 3. Jag har saknat dina inlägg. Du skriver så fint och personligt. Vilket underbart hem också. Dina bilder är lite utöver det vanliga när det gäller konstnärlig talang.

  SvaraRadera
 4. julfint hos er!
  snart, en vecka! plana ut...som mor min säger!
  kramar

  SvaraRadera

Det går bra att kommentera även om du inte har en egen blogg. Välj alternativet Anonymt under kommentarsrutan här nedan.
Sen är det bara att skriva din kommentar och publicera den.

Jag blir så himla glad :)