december 08, 2012

Ett paket kommer lastat!

UntitledNu ska jag skärpa mig tänker jag.

Ni är så rara som skriver och hejar på mig. Vissa av er har följt mig i flera år. Läst mina tankar om livets alla vägar. Jag tycker ni är fina hela bunten! 

Jag tänkte mig ett litet paket. En giveaway kan man ju också kalla det. Med lite smått och gott. En tallrik att hänga på väggen, knäckformar, en garntomte som min mormor gjort, en prickig hjort, en kotte att hänga i granen, en grytlapp förstås och en liten bok om Tummelisa. Vad sägs om det?

Lämna en kommentar för tusan. Och berätta varför just du läser mina ord. Det skulle vara skoj att få veta.
På Luciadagen får Elsa dra en lapp. Och på fredag skickar jag paketet! Skriv gärna mailadress!


En glädjefylld helg önskar jag er!  

19 kommentarer:

 1. Åh så fint! Jag har läst din blogg flera år och det gör även min sambo! Vi inspireras av din stil, det var så det började, men tycker också att du verkar vara en så fin person och mamma. En förebild för mig som själv ska bli
  mamma inom några veckor! Stor kram från Sarah

  SvaraRadera
 2. Jag har läst din blogg i ca ett halvt år och jag inspireras av dina underbara bilder. Dina rättframma texter läser jag också från början till slut :)

  SvaraRadera
 3. Kære Julia,
  Jeg har ikke læst med så længe - opdagede din blog i år via Finedage. Jeg elsker din stil og dine billeder af dit hjem og din smukke børn. Du skriver fra hjertet og derfor vil man gerne læse med. Kærlig hilsen Ida

  SvaraRadera
 4. Det började med att du hade vackra bilder. Men sånt räcker inte för att man (iallafall jag) ska vilja hänga kvar. Du har ett stort hjärta, du är ärlig och du bryr dig inte om att verka glättig och sånt som många på instagram och andra bloggare gör gör. Du låtsas inte. Du är ensamstående mamma, och jag fick, och får tröst, av dina ord. Orkar du trots ont i hjärtat så ska jag också orka.
  Kram från Elin aka _kittypryde_

  SvaraRadera
 5. Eg seier hei og hurra! Eg har ikkje lest så lenge, men dei siste månadane har eg kome innom no og då for å få fine glimt av familien din, og for å få tenka litt på det du skriv om. Eg syns du har ein heilt eigen stemning her inne, og det likar eg mest av alt. Eg håpar at helga di er fin!

  SvaraRadera
 6. Finaste Julia! Jag har läst här kontinuerligt ända sedan den första dagen jag kikade in, jag hittade hit via Hallonsemlan. Då hade jag planer på att vilja bo i Karlskrona och det kändes så fint och spännande att läsa om din vardag just i den staden. Sedan gillar jag dina tankar kring livet i stort, din skörhet och din visdom.
  Sen är det ju ett plus att du har så OTROLIGT fin smak och äger så fina saker!
  Karolines vintage <3 Julias vardag!

  SvaraRadera
 7. Kære Julia,
  Jeg har læst din blog i nogle år, tror jeg. Jeg elsker din æstetik & din måde at være i verden på. Med både det fine og det sørgmodige. Kram Sophie

  SvaraRadera
 8. För att du har den där speciella tonen. Och allt på en gång tror jag, mörkerljusochalltdäremellan. Jag tänker ofta att du är modig och det stärker mig att också vara det. Sen kommer jag aldrig glömma den fina lilla tagetesen jag fick av en vacker mamma och hennes vackra dotter. Aldrig liksom.
  /Josefin

  SvaraRadera
 9. Hej Julia,

  jag läser din blogg för att den känns så ärlig fast ändå gåtfull
  för att jag gillar nerven i den,
  det melankoliska som ofta kan skönjas(för så är livet ibland)
  det hoppfulla som oftast finns där
  För att den är vacker.
  För att dina bilder är vackra.
  för att sakerna på bilderna är vackra.
  Hela din blogg är som en salighetssak.

  /S

  SvaraRadera
 10. Jag läser för att du skriver om livet som det är. Som rosor och som piss. Sånt är det. Ingen försköning. Det gillar jag. Tack.

  Min mail finns på bloggens sida!

  SvaraRadera
 11. Jag har läst din blogg ganska så länge och tycker du verkar vara en finfin person och är intressant att läsa om.

  SvaraRadera
 12. Gillar dina vackra texter och bilder, har läst bloggen i flera år, och följer dig på IG. Och så är jag född och uppvuxen i din fina stad:-) men har inte bott där på sisådär 20 år....Jag har en vilande blogg som du besökte då och då för några år sedan. Jag skickar gärna min mail men inte öppet i kommentarsfältet, och är tyvärr för oteknisk för att veta hur man annars gör. Säg till, om det blir aktuellt;-) Annars ha det så bra och fortsätt skriva och fota som du gör, du inspirerar!/K

  SvaraRadera
 13. där är du!
  har kikat in här flera gånger på senaste tiden och väntat på ett livstecken från dig...
  och nu är du här, och med en giveaway dessutom! myskul!

  undrar hur du mår och vad som händer och fötter!

  jag läser här för att du berör mig ända in i hjärtdjupet med dina ord, och för att dina bilder är vackra och stämningsfulla och alltid får mig att längta till sverige...
  kram

  SvaraRadera
 14. Jag vet egentligen inte varför jag läser din blogg. Jag har dessutom inte läst den särskilt länge. Men jag kom in på den av en slump, läste ett inlägg och ett till och ett till och ett till. Jag fastnade. Jag kände lite av en samhörighet och ville veta hur det gick för dig. Du verkade inte må så bra men försökte kämpa vidare och jag som ibland kan få deppiga perioder ville få lite pepp för att ta mig vidare. Så jag har fortsatt läsa för att jag tycker att du är ärlig med dina känslor och lägger alltid ut fina bilder :)

  SvaraRadera
 15. Jag har läst din blogg i ungefär ett år. Av en händelse hittade jag en kommentar från dig på min egen blogg. För längesedan. Varför jag inte hittade dig då är ett mysterium. Jag tycker mycket om bilderna och texterna på din blogg. Jag känner igen mig i mycket men skulle kanske inte våga skriva det själv. Eller, äsch, det skulle jag kanske, men jag känner att min blogg har en annan inriktning kanske. Hur som. Jag läser, känner igen mig och känner mig mindre ensam. Du är en intressant person, tänker jag. Du verkar genuint bra. Och ärlig. Kram!

  SvaraRadera
 16. Dina bilder är så fina och det känns som att du verkligen vill förmedla något med dem. De passar alltid så bra ihop med orden du skriver till. Det är liksom inte bara bilder och lite text utan man kan riktigt känna att det ligger något bakom allt.
  Det är en sorts mystik i många bilder och jag älskar det. Tack för din fina blogg. Jag gillar den mycket, mycket. KRAM

  SvaraRadera
 17. Hej!
  Vad fint med en liten utlottning! Jag har följt dig ett tag på Instagram och läst din blogg. Den är så fin och du skriver så fint, eftertänksamt, rakt och öppet. Det är så skönt när du skriver om livet både när det är ljust men också när det är jobbigt. Många kramar, Yael
  ysages@gmail.com

  SvaraRadera
 18. Godmorgon Julia,
  Jag har följt dig ett tag på ig, tycker mycket om dina bilder & att du skriver om sånt som jag själv inte vågar skriva om. & så har jag bott i Karlskrona för en sådär sju år sen & älskar att se bilder från mitt smultronställe i skärgården ❤ önskar dig & familjen en fin lucia.

  SvaraRadera
 19. Jag tycker om att läsa dina tankar... Se bilderna och detta gamla är underbart....

  SvaraRadera

Det går bra att kommentera även om du inte har en egen blogg. Välj alternativet Anonymt under kommentarsrutan här nedan.
Sen är det bara att skriva din kommentar och publicera den.

Jag blir så himla glad :)