mars 15, 2011Nej. tiden läker fan inga sår.
Mitt i det glada trillar tårarna igen.

Jag kommer aldrig att förstå. aldrig.
och det liksom bara hugger tag i mig. jag blir inte av med det.

varför ska det vara så. varför måste jag. när hela mitt hjärta skriker att jag inte ska.

Mina flickor. och ett hjärta fyllt av kärlek och oro.

Det är livet. jag vet.

13 kommentarer:

 1. Ja...varför ska du, när allt väsen som är du skriker nej. Det gör ont att läsa, och jag önskar att någon bara kunde lyfta bördan. rakt upp och kasta långt bort. Sen läser jag ikapp lite, det var längesen jag var här. Och jag önskar att jag var mer som du. Kram.

  SvaraRadera
 2. ljus och styrka till dig. och vet du, när någon säger till mig, att det är livet, då tröstar det mig inte alls. för det känns precis lika hopplöst ändå, och helt plötsligt blir livet det som blir hatobjektet, det är ju livet, och därför livets fel.
  / tisdagskvällssvammel från en trött men vårglad Emmie.

  SvaraRadera
 3. om man kunde ta och trolla bort den där oron. tårarna. visst är det livet, men frågan är hur mycket? balansen. önskar jag kunde säga något vettigt. några kloka ord. men jag kan inte. för jag tänker och känner så lika.
  kramar till dig.

  SvaraRadera
 4. p.s himla fin är hon, flickan din.

  SvaraRadera
 5. Åh vad jag känner precis likadant just nu. Då kanske jag är en dålig peppare, men jag vill säga att du är bra, modig och stark Julia. Jättebra på alla vis. Stor kram till dig

  SvaraRadera
 6. Nej. Du har helt rätt. Vissa sår är så djupa och svåra att de inte läker helt. De är där de är helt enkelt. Man får hitta ett sätt att förhålla sig. Och det tror jag att du jobbar på att göra. Men klart måste du få vara ledsen och låta tårarna trilla. Hellre det än helt utan känslor. Här kommer en kram i alla fall. Kram Anna

  SvaraRadera
 7. Det gör mig ont också. att det gör ont i dig. önskar också jag kunde svara på hur. Men jag vet ju. Det finns saker som aldrig läker helt. tom i min nyvunna underbara lycka har jag vissa dagar jag bara faller. senast igår. och då är det bara så. Aldrig att jag glömmer min sorg helt. Livet kan vara för jävligt ibland. Så försöker man ställa sig upp igen och starta den där gooda dagen, starta om...
  Många varma kramar Lycke

  SvaraRadera
 8. Raring. Rara. Miljöombyte? Var i vårt hus ett slag i sommar när vi åker bort?

  Kram J

  SvaraRadera
 9. Det är inte alltid så att tiden läker alla sår. En del sår vägrar att läka, och blir liksom öppna, och blödande. Livet är inte lätt, men jag hoppas och tror att man kommer ut starkare på andra sidan. Man måste liksom ta ett djupt andetag,hålla andan ordentligt och gå igenom det som gör ont. Det tar tid, men det måste det få göra.

  SvaraRadera
 10. vilka otroliga bilder! älskar elsas självklarhet! hoppas så att din hjärtesorg snart går över eller känns mer hanterbar. skickar massa kramar och kärlek <3

  SvaraRadera
 11. Jag har ju inte dina sår, men jag känner igen mig i berg-å-dalbanelivet. Upp & ner. Ibland fort utför. Ibland trögt uppför. Inte en tråkig stund? Jo. Man får trösta sig med att det i alla fall inte blir enformigt... :)
  /helena

  Så söt med hjärtan ända ner på benen!

  SvaraRadera
 12. Det är svårt att vara människa - både i det lilla och det stora. Och det måste man få kunna tycka ibland.
  Varma kramar
  Speja

  SvaraRadera

Det går bra att kommentera även om du inte har en egen blogg. Välj alternativet Anonymt under kommentarsrutan här nedan.
Sen är det bara att skriva din kommentar och publicera den.

Jag blir så himla glad :)