oktober 11, 2009
Jag är ensam. med mina tre flickor. jag jobbar heltid och kämpar.
trött är jag. och glad. väldigt glad. För vi trivs. flickorna och jag. varje dag.
Ibland trillar några tårar från min kind. när disken blir för stor,
eller tvätthögen för jobbig att ta hand om.
När jag blir sjuk eller har ont gråter jag också. Häromdagen svimmade jag nästan. Då gick lilla Elsa och hämtade en blöt kökshandduk och baddade min panna. Omtanke och kärlek från sina barn är det finaste. och det får mig att orka.

13 kommentarer:

 1. Du måste vara en väldigt bra mamma som får så fina barn. Våra barn är också sådär omtänksamma, då måste man ju göra något rätt, mittemellan allt gnäll och tjat, tänker jag. Men D och jag kan ju bytas av lite för att orka, att ha allt hela tiden - fantastiskt att klara det.

  SvaraRadera
 2. Du är en ensam mamma men en väldigt fin och bra mamma verkar det som med tanke på det fina ditt barn gjorde.

  SvaraRadera
 3. Julia. jag känner inte dig, men jag känner med dig.
  jag kan förstår det är tufft. men dina döttrar verkar fantastiska!

  SvaraRadera
 4. Fina flickor och fin mamma! Fast Julia det är ok att släppa taget och be om hjälp, ensam är stark sägs det men ibland behöver man få vara liten och bli omhändertagen.... och du vet vad jag finns! Kram

  SvaraRadera
 5. så kärleksfullt. ta hand om varandra!

  SvaraRadera
 6. Bra jobbat, jag är verkligen imponerad av ensamstående föräldrar som klarar att vara just det. Jag tror jag kan förstå att det ibland nästan känns omöjligt att orka...har varit mycket själv med mina barn, utan någon familj som avlastning. Men jag har ju inte alltid det så. Heja dig och det är härligt att läsa om er kärleksfulla familj.

  SvaraRadera
 7. Ja söta vän, be om hjälp! Jag finns också här nånstans i mitt eget lilla virrvarr, men jag hjälper dig gärna och dina flickor är ju så snälla och söta. Vi får hitta på nåt mys...snart. Kram!

  SvaraRadera
 8. hi julia, i feel so sad to read this. i hope you won't give up! you are a nice woman, and your kids seem to be fantastic! good luck!

  SvaraRadera
 9. Tycker att du gör det bra som fixar allt!

  SvaraRadera
 10. det är så mycket smärta i dina texter...så att det svider till då och då. samtidigt, nån slags grundtrygghet bakom allt. starkt som bara muren.som gör att det känns ändå okej. för att det kommer att gå bra. det är bra. och det är himla skönt att få ta emot hjälp ibland. gör det.
  kram.

  SvaraRadera
 11. Hej Julia! Det var så kul att du kikade in på min blogg - ja, muminmuggar är underbara, fast precis i dagarna funderar jag på att sälja den som är mest värdefull eftersom vi är rätt panka just nu!
  Brukar kika in här rätt ofta och tycker så mycket om din blogg - kan ofta känna igen mig i det du skriver fast jag väljer att skämta bort det för det mesta - ni är en sån underbar familj och du gör det verkligen bra!

  Kram Lycke

  SvaraRadera
 12. Jag hejjar på dig.
  Hoppas att du får en fin dag idag.

  SvaraRadera
 13. Gulliga ni är. Det känns bra att ha en hejarklack! Kram på er!

  SvaraRadera

Det går bra att kommentera även om du inte har en egen blogg. Välj alternativet Anonymt under kommentarsrutan här nedan.
Sen är det bara att skriva din kommentar och publicera den.

Jag blir så himla glad :)