oktober 13, 2009


Elsa och jag leker skola. och jag vilar ett par dagar. och längtar till helgen. Då ska jag hälsa på en fin vän. och fylla mig med lycka och energi.
Ensamma mamman mår rätt så bra. Fast det värker fortfarande där den sablar visdomstanden satt. Snart är det bättre. snart.
Jag vill dansa och klä mig fint. göra något galet. Så länge dricker jag te ur min Bersåkopp och går på Elsas teaterföreställning i vardagsrummet.

8 kommentarer:

 1. Hej Julia. Hoppas din dag blir rikitgt bra idag. Nu är bilderna är sålda ska jag leverera dem. Både till dig och till tidningen. Så snart kommer cdn, kankse nästa vecka.

  SvaraRadera
 2. Hurra Jenny! Krya på dig. :)

  SvaraRadera
 3. Teaterföreställning hemma i vardagsrummet - och te i Bersåkopp. Det kan knappt bli bättre :)
  Kram
  Speja

  SvaraRadera
 4. Sitter här och ler:)
  Kanske man skulle festa till och dricka te ur sin Adam kopp idag:)

  SvaraRadera
 5. du skriver så fint här. jag blir rörd. kram från en trött trött trött som bara har ett flickebarn och snart igen högerarm (för där vill barnet sitta förjämnan)

  SvaraRadera
 6. Jaaaa, snart är det din och min helg! Jag har bokat bord på ett ställe jag gillar och som jag hoppas att du kommer tycka om. Tänkte köpa hem ingredienser till Margaritas också, så att vi kan ta oss en jäkel innan. Resten av lördagkvällen gör vi bara det som faller oss in. Kanske orkar vi ingenting efter loppisrundan, men då får det vara så. KRAM så länge!

  SvaraRadera
 7. Speja..jag håller med dig! Kram

  Sara... Kram tillbaka lilla trötta mamma.

  Daisy.... Yes! Snart är jag där! Kul, kul!!! och kram så länge.

  SvaraRadera
 8. Hope you have a wonderful time this weekend, you deserve it. Dress up and have fun!! :)

  And Killevippen back to you! :)

  SvaraRadera

Det går bra att kommentera även om du inte har en egen blogg. Välj alternativet Anonymt under kommentarsrutan här nedan.
Sen är det bara att skriva din kommentar och publicera den.

Jag blir så himla glad :)