januari 16, 2009

Jag har en vän som heter Sven....
... han ska fylla 100 i år. Vi delar samma intresse...färg, form och vackra ting... I går var jag och besökte honom på hemmet. Det var härligt. Vi pratade gamla minnen och om bildundervisning i skolan. Sedan åkte jag till hans fina 20-tals villa och fikade med hans dotter. Det var också härligt. Hans hus är så vackert. Det är sålt till en barnfamilj. Jag önskar att den familjen hade varit vi. I hallen har det i alla år jag känt Sven hängt en lampa som jag älskar. Den ska du ha sa hans dotter. Jag åkte från huset och kände mig alldeles varm inombords.
Sven...jag gillar dig!

9 kommentarer:

 1. Jag hade också önskat att den familjen vore din underbara familj....Förstår vad Sven ser hos dig för det gör jag också!
  Kramar min vän

  SvaraRadera
 2. Kram till dig. Du gör mig också varm inombords.

  SvaraRadera
 3. Ja Sven är verkligen en fantastisk och speciell person.
  Åh vilken fin text och fina bilder!

  SvaraRadera
 4. Vad kul att du kikade in på min blogg så att jag fick en chans att hitta till dig:-)

  Hit kommer jag gärna tillbaka.
  /Veronica

  SvaraRadera
 5. Ser så fint ut, alltsammans.

  SvaraRadera
 6. Åh vilka grejer och den där tapeten i kombination med färgen på luckorna... får ju nästan rysningar! Hoppas, hoppas att den där familjen ska ha dem kvar.

  SvaraRadera
 7. Tyvärr är det nog så att familjen kommer att riva ut hela köket...Därför hade jag önskat att den familjen var vi för då hade allt fått vara kvar! Huset är verkligen vackert. Fast det är klart..viss renovering behövs ju... Man kan ju hoppas att familjen ser det vackra och bevarar en del av det..det är ju husets själ...
  Kram till dig.

  SvaraRadera
 8. Vackert inlägg. Det är så jobbigt att se kök som man vet ska rivas. Tack för tipset!

  SvaraRadera

Det går bra att kommentera även om du inte har en egen blogg. Välj alternativet Anonymt under kommentarsrutan här nedan.
Sen är det bara att skriva din kommentar och publicera den.

Jag blir så himla glad :)