november 20, 2013

Hösten när mormor dog

UntitledUntitledUntitledUntitledUntitled


Sluta drömma om det ljuva livet.

Sommaren gjorde mig lycklig. Men på hösten gick mitt hjärta sönder.
Min mormor dog. 
Och det lilla hopp som fanns i mitt hjärta tog någon bort. Fåglarna försvann.

Jag önskar mig ett helt hjärta. 


7 kommentarer:

 1. åh vad tråkigt när någon går bort. sänder en massa kramar till dig. <3<3<3

  SvaraRadera
 2. Om du låter hjärtat läka och ger det tid så kommer hjärtat läka igen , och du är en erfarenhet visare. Fåglarna kommer tillbaka.

  SvaraRadera
 3. Det är så jobbigt, så jobbigt när någon man står nära går bort. Men det är en del av livet. Det kan vara svårt att acceptera men så är det.Jag saknar fortfarande min farfar som gick bort för mer än tio år sen. Det var svårt i början men blev lättare. Jag tycker att separationer är svårt och undrade ett tag hur precis ALLT kunde drabba mig men insåg efter ett tag att mycket handlar om hur jag själv hanterar saker. Den insikten gjorde att jag kunde ta mig ur "alltdrabbarmig"-tänket. Sorgen efter närstående fanns kvar men jag förstod att det är så det är och att alla drabbas av det. Livet står aldrig still. Det ändrar sig hela tiden. Även till det bättre. Hoppas din sorgetid blir lättare efter ett tag och du ser alla fina du fortfarande har i ditt liv. Dina barn och vänner kanske. Kram!/Maria

  SvaraRadera
 4. Jag som just skulle säga att det var kul att du skriver en rad här, och så såg jag att ditt hjärta gått itu. Ibland vill man bara kliva av den här berg- och dalbanan när man är där längst upp på toppen och stanna där. Suck, men det går visst inte.

  Hoppas du hittar läkande krafter hos dina flickor och att livet vill vara snällt mot dig snart igen.

  /helena

  SvaraRadera
 5. Åh de varmaste kramar och tankar.

  SvaraRadera
 6. Vilken fantastisk tapet.

  SvaraRadera

Det går bra att kommentera även om du inte har en egen blogg. Välj alternativet Anonymt under kommentarsrutan här nedan.
Sen är det bara att skriva din kommentar och publicera den.

Jag blir så himla glad :)