februari 25, 2013

Joel, du fattas mig

UntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledDet snöar och jag sitter i ett varmt älskat kök igen. Dagarna har varit jobbiga. 

Jag har flyttat och skurat med såpa så att mina fingrar liksom blivit som förlamade. och trötta. Nu är vi tillbaka. Till vårt hem med Josef Frank på väggarna och kärlek i skåpen. 

Jag har mist en vän som betydde väldigt mycket för mig. en ovanlig, känslig och vacker människa. Han dog. Och himlen liksom ramlade ner. 

Jag springer upp och ner i trapporna med tvätten. Med huvudvärk och med ett hjärta som värker. Hänger klänningar på rad och längtar efter vitsipporna. 

Yogar och försöker lösa upp de blockeringar jag har. 
I mig. Öppnar upp mitt hjärta som säger. 

Var rädd om dig. 


8 kommentarer:

 1. Stor varm kram titt dig du vackra människa. Så sorgligt att höra att du mist någon. Ta hand om dig själv och vi ses väl i juni?

  Nanna

  SvaraRadera
 2. Alle gode tanker til dig. Så trist, at du har mistet en du holdt af. Jeg læste om din må bra bok & synes det er en vidunderlig idé. Kram Sophie

  SvaraRadera
 3. Glemte i øvrigt at sige: selv om jeg ser nogle af billederne på instagram, er det altid så skønt, når du har tid & lyst til at skrive her. Det er fint at se alle de skønne billeder samlet ét sted & få sat ord på! Kram igen.

  SvaraRadera
 4. varma kramar. så smärtsamt oerhört sorgligt att vi måste ta farväl av dom vi älskar.

  SvaraRadera
 5. Cool blog! I greet:)

  SvaraRadera
 6. Usch så sorgligt! Men så fint skrivet. /Elina

  SvaraRadera
 7. Så sorgligt! Men så fint du skriver! Du berör med hjärtat!
  Kram emma von Brömssen (du följer mig på Insta)

  SvaraRadera

Det går bra att kommentera även om du inte har en egen blogg. Välj alternativet Anonymt under kommentarsrutan här nedan.
Sen är det bara att skriva din kommentar och publicera den.

Jag blir så himla glad :)