januari 09, 2013

Drar för gardinerna lite


Untitled
Jag är trött.
På mig själv och på mitt känsliga hjärta. På att jag tror att jag vågar saker och ting fast jag inte alls gör det. Så nu lyssnar jag på mitt hjärta i smyg. Med gardinerna fördragna liksom. Ni vet.

I stället kommer jag att fokusera på det enkla runt omkring. mig. 
Kanske på fågeln som precis flög förbi mitt fönster. nära och nästan kikade in där jag sitter på min trasiga pinnstol i mitt rosnattlinne och sömniga fläta och dricker te. 
Eller att Elsa fick en kofta av sin mormor i går. Som hon stickat till henne. Fin är den. på Elsa. 

Ja, ni fattar. Det enkla. 
I livet. Mitt liv. 


11 kommentarer:

 1. känner igen mig så mycket ska du veta. Du är inte ensam..inte jag heller, och det är ju skönt att veta. så glad att du öppnar dig här. jag är trött på mig själv också, att jag ramlar ner i hål hela tiden..periodvis gladare, men så är det något. behöver också det bara enkla. det väldigt enkla. hoppas på ett sådant jobb också, om de finns..?
  Har så lätt att ta på mig för mycket annars och drunknar du vet..
  Vi försöker vara enkla i år. det blir nog bra. tack!
  kramar om, Lycke

  SvaraRadera
 2. Beautiful photos! That photo of a door and pretty wallpaper is my favourite! I wish I could speak swedish.. :( I understand few words but isn't enough, I have studied it for 6 years and still don't understand whole sentences :D But your blog has so pretty pictures !! <3

  SvaraRadera
 3. Det tror jag är smart. Det blir så lätt tungt när man tänker på de stora sakerna hela tiden.

  SvaraRadera
 4. Det är det enkla som är det fina. Lär man sig uppskatta det har man kommit långt. Jag har ett litet svart hål men det blir mindre och mindre. Och det hjälper att se de små fina sakerna. kram till dig.

  SvaraRadera
 5. Det låter klokt med det lilla. Det inspirerar, du inspirerar, som vågar skriva om det inre, bakom raderna men ändå helt rent. Jag tar till mig och försöker också lyssna lite mer inåt, uppskatta mer utåt.

  SvaraRadera
 6. Känner ju inte dig, förutom genom dina fina skriverier. Vill ändå säga att dina ord träffar mitt i prick i det här inlägget. Har också alltför lätt att tappa bort mig bland alla grubblerier och känslor. Så jag drömmer mest också om ett år fyllt av enkelhet, där känslohjärtat liksom kan slå i takt med det övriga jaget. Önskar dig ett riktigt fint år med många glada och rofyllda stunder. :)
  /Christel

  SvaraRadera
 7. var snäll mot hjärtat ditt, och dömm det inte för hårt, om det går...

  det enkla. jag försöker göra detsamma.
  kramar

  SvaraRadera
 8. Jag har precis hittat till dig via Instagram! Vilken härlig blogg! Du hamnar genast på Bloglovin. Jag är själv svag för gammalt poslin och älskar vad jag ser i ditt skåp!

  SvaraRadera

Det går bra att kommentera även om du inte har en egen blogg. Välj alternativet Anonymt under kommentarsrutan här nedan.
Sen är det bara att skriva din kommentar och publicera den.

Jag blir så himla glad :)