juli 21, 2012

Att vara glad över det lilla

UntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitled
Jag är så glad att få vara med. 
Så himla glad. och tacksam. 

Mitt huvud värker och jag får massage på min stela rygg och nacke. Det gör fasligt ont. All min oro och stress trycks bort med hårda händer. 

Att tänka på sig själv. När man har tre flickor med så olika behov. glöms liksom bort. Jag hamnar ofta sist. Så har det alltid varit. Så är det att vara mamman som är ensam. 

Jag går upp tidigt varje dag. Dricker te, andas och bara sitter och tittar. Det är min återhämtning. När flickorna sover. 

Jag ser vackra saker överallt. små vackra ting eller händelser som ger mig energi. Fåglarna som flyger, någon som stannar och luktar på rosorna i parken, några som håller varandra i handen.

Livet är en gåva. Lyckan också. Ta vara på den. Var rädda om varandra. 


19 kommentarer:

 1. Du skriver så fint och har verkligen förmågan att se det vackra i vardagen. Tack för att du delar med dig! Du inspirerar Julia!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Vad roligt att kunna inspirera. Det gör jag gärna.

   Radera
 2. Att minnas de där små sakerna som gör en glad är viktigt. Mitt liv bara gick på. Vidare. Utan stopp.
  Glömde bort de små tingen och mig själv. Jag har börjat skriva upp de där sakerna som får mig att le eller stanna upp. Jag vill inte glömma bort. Försöker lära mig att stanna upp. Titta. Andas och ta in det som är här och nu. Inte bara forsa vidare.
  Hälsar Åsa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det så! Det finns alltid något fint att plocka fram när man som bäst behöver det. Tack för dina ord.

   Radera
 3. Och jag, som inte är ensam mamma, imponeras av dina vackra ord ...

  SvaraRadera
 4. Är du ensam på heltid? Får man fråga det... Behöver lyssna lite på nån med just den erfarenheten då jag står där nu. Pappan har numera endast barnen varannan lördag o söndag.
  Kommer det finnas ett MIG? Hur räcker man till varje dag. Jämnt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har svarat på din blogg. Du klarar det! Tänk på vilken gåva det är att få vara med. Det är lycka!

   Radera
 5. Ja livet är en gåva Julia. Finns det någon mer än jag som ser att du är fin? Som säger det? Som visar det? Människor i din omgivning borde ge dig en jävlar massa omtanke. Bara liksom hälla det över dig. Vissa människor är värda mer omtanke. Du är en sådan. Hallå! Ni som finns runt denna kvinna, Ge henne allt ni har för sjutton. :) Tack för vackra bilder och ord. Det är verkligen något speciellt med dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Herregud. Jag vet inte vad jag ska skriva. Tack. och jag skulle bra gärna vilja veta vem du är som skriver så till mig. Att världen är full med vänliga människor har jag lärt mig genom åren med bloggen. Nu också med Instagram. Men jösses. Jag blir glad. Du gör mig glad. Tack rara.

   Radera
 6. Tack för dina fina bilder och fina ord.Har nyligen hittat din blogg och är så glad över det. Jag kommer i kontakt med något djupt inne i mig som jag glömt bort... men som jag vill plocka fram igen, när jag läser dina ord och ser dina bilder, tack! Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack själv för att du delar med dig dina tankar. Det har bara blivit så, att jag liksom tömmer ut det som finns i mitt hjärta. Det är nog mitt sätt att gå vidare tror jag. Det glädjer mig att andra kan känna igen sig. Det känns mindre ensamt då. Tack rara du!

   Radera
 7. Svar
  1. Och du är rar Jessica! Snart ses vi! Puss

   Radera
 8. jeg snublet akkurat over bloggen din, og det er jeg veldig glad for. dette innlegget gav meg så mye deilig energi! takk snille

  SvaraRadera
 9. Herregud så fint allt!

  SvaraRadera
 10. Oj sicken sällsam stillhet i dina bilder. tjejns brillor är fantastiska.

  SvaraRadera
 11. ta vara pa.
  ar sa viktigt.
  kramar till dig. lycka till med flyttstadandet.
  och flytten. hade garna hjalpt dig om jag bodde lite narmare.
  hoppas det gar bra.
  kramar

  SvaraRadera

Det går bra att kommentera även om du inte har en egen blogg. Välj alternativet Anonymt under kommentarsrutan här nedan.
Sen är det bara att skriva din kommentar och publicera den.

Jag blir så himla glad :)