juli 01, 2011Lyckans vind är här nu.

jag köper vintageklänningar och hänger på rad.
Mitt hjärta fylls med fina små ord och glada barn.

Mitt hem har aldrig varit stökigare.
För jag sitter bara och andas.

Min sommar är fin.

Är din?


12 kommentarer:

 1. så fint!
  jag önskar min var lika fin. för den är inte mycket att ha den här sommaren just nu. den började ganska bra, men sen gick det utför. någon gång blir det nog bra igen.

  SvaraRadera
 2. åh fina Julia, blir varm i hjärtat när jag ser att du mår bra och verkar ha en så fin sommar. och jag har ju också det! kram fina /Annika

  SvaraRadera
 3. Du skriver så fint. Brukar kika in på din blogg, jag gillar din stil ,älskar 50-tal och annat gammalt.

  Trevlig sommar Louise

  SvaraRadera
 4. jag blir också så glad av att läsa att du verkar lyckligare.
  fint är det.
  min sommar är så blandad. mycket fint och mycket svårt. för att sammanfatta.
  men havet är nära och jag knaprar på småkakor nu. det är mysigt.
  kram

  SvaraRadera
 5. Ååå vad bra. det där med att andas istället, försöker också och det går ganska bra! förutom då igår natt kanske. vred mig många varv i tankar på vad jag kunnat göra mer, hur man kan hjälpa...
  river fortfarande i halsen. önskar också jag mött dig på mina promenader, det hade varit så fint. synd med avstånden, men kanske vi reser någon dag och bara råkar möta våra vägar *****
  Så så härliga fina bilder.Du....

  Kramar Lycke

  SvaraRadera
 6. min första dag idag på semestern, sommar har det ju varit ett tag och jag har aldrig upplevt juni så intensivt. blommorna och ljuset och allt man saknat som är här NU. men idag så regnade det och var grått, det gör ju inte så mycket, vi tog tåget till lund och tillbaka. men jag vill verkligen ha sol, ha det lätt och varm och åka till stranden och häng på gården. det måste bli en solig juli. jag behöver det att ta av senare!

  SvaraRadera
 7. Är det gröna algkakor jag skådar med min både forskande och sommarlätta blick? I så fall en favoriträtt! Även om de kanske inte alltid luktar så gott som "nybakade"... ;)

  Ömsom vin, ömsom vatten, är min sommar. Tur att jag tycker om båda dryckerna, i alla fall...

  Mitt hem är också stökigt, den gamla klyschan "kreativt kaos" funkar väl sådär just nu. Men jag läser bloggar med en öppen dörr mot sommarkvällen. Och från ett hörn av rummet hör jag ett annat tangentbords ivriga knatter, som har en nästan lika lugnande effekt som kattens andetag har.

  Fortsätt andas! och skriv!
  :)
  /helena

  SvaraRadera
 8. Låter härligt. Jag har också firat sommar i helgen. Microsemester och det är fin det med! Kram Anna

  SvaraRadera
 9. Ja, min sommar är också fin! Jag väljer att se det som är bra... inte att jag lider av värmen och klibbigheten... Jag lyssnar på fåglarna som fortfarande sjunger, dricker rosévin, luktar på blommorna och njuter... fast fönstrena behöver målas, hihi...
  Ha det gott!
  heanku

  SvaraRadera
 10. det är så fint för lyckan finns i varje bild och du är fenomenal på det där och en hel hög med andra saker. Du är värd din fina sommar. Kram!

  SvaraRadera
 11. köote du drömmas klänning med orangea prickar på? isåfall har vi burit på samma klänning :)

  SvaraRadera
 12. vilken fin blogg du har!

  SvaraRadera

Det går bra att kommentera även om du inte har en egen blogg. Välj alternativet Anonymt under kommentarsrutan här nedan.
Sen är det bara att skriva din kommentar och publicera den.

Jag blir så himla glad :)