juli 25, 2011Vi åkte på utflykt. Tittade på regn och hav.
Det var fint.

Jag blommar ikapp med mina pelargoner. Och snart tar sommaren slut.
Vi dansade och sjöng tillsammans. Flickorna och jag.

The Ark och Håkan Hellström.
Och jag rensar som aldrig förr.

Tänk att det är så här det känns med riktig kärlek.
Jag mår så himla bra. Hur mår ni?


9 kommentarer:

 1. åh, så fint. så fint att läsa att du/ni mår bra. och fantastiskt fina bilder, med en liten röd färgklick mitt i det gråa, fast även om sommaren är grå, så tycker jag nog att den är grå på ett fint sätt, det är vackert med regn om sommaren, tryggt och mysigt. ( fast nu får det gärna bli lite varmare, här är bara 12 plus i dagarna)
  jag mår bra, jag mår fint, jag älskar, och jag har överlevt en pmsperiod mycket lättare än förra gången och jag är så lycklig över att slippa vara ända nere på botten den här gången!
  i och med helgen, norgetragedi och andra som dör, så tänker jag mycket på hur skört och flyktigt livet är, och att jag inte vill lägga energi på att oroa mig för småsaker och det gör mig lite starkare. långt inlägg. du lockar fram det.:)

  SvaraRadera
 2. så fint, både bilder och kärlek!

  SvaraRadera
 3. Jag har ju varit frånvarande, länge nu. Och så kikar jag in här, och möts av sprudlande vackra skimrande inlägg. Om kärlek, utan sorg. Och jag blir alldeles tårögd och får gåshud och tänker att livet är bra fint ibland. Jag är lycklig för din skull, att den där kärleken kommit till just dig. man kan aldrig aldrig aldrig, få för mycket av den. Varm kram finaste du.

  SvaraRadera
 4. Tack Julia för en fantastisk blogg. Jag hamnade här tack vare "länktan" och har läst om sorg och lycka och sett ljuvliga bilder.
  Så glad att du mår bra!

  SvaraRadera
 5. fint så himla fint att läsa igen. fem. lucky number.
  vill fråga så mycket. vem är han? vad skrattar ni åt? hur har ni träffats? pratar ni natten lång? osv osv osv.
  men nöjer mig med att veta att du mår bra, är glad och njuter av riktig kärlek! wow!

  kramar

  SvaraRadera
 6. Jodå, tackar som frågar! I helgen kändes väl så där... men det är skönt att konstatera att man lever. Och det är ändå skönare att läsa om kärlek. Den behövs verkligen! Kanske mer än någonsin? Glad att du är glad. Omissunsam (nytt favoritord:) är jag!

  /helena

  SvaraRadera
 7. Hej! Jag tycker om din blogg. Det är första gången jag tittar in här. Du har et themskt fint hem och hemskt fina människor omkring dig!

  SvaraRadera
 8. Åh Julia...jag ryser :)
  Du har mycket att berätta när vi ses den 15:e ;)
  Ha´det så himla gott tills dess!!!
  Kram!

  SvaraRadera
 9. Det där är bestämt Haväng, där har jag vuxit upp (Ravlunda)! Kul att ramla på en bild på ett träd som är så bekant i en favoritblogg, liggandes här i min sjuksäng! Världen är inte enormt stor ändå.

  SvaraRadera

Det går bra att kommentera även om du inte har en egen blogg. Välj alternativet Anonymt under kommentarsrutan här nedan.
Sen är det bara att skriva din kommentar och publicera den.

Jag blir så himla glad :)