juni 02, 2011

Fina flickor.
och en mamma som är glad.

Jag hittade en 50-talsradio på loppisen. Den stod där i solen och väntade på mig. Eller kanske är det 60-tal. Fin är den.

Jag är ledig. och jag ska ta hand om mig. Sigrid och Elsa ska till ön. några dagar. Maja och jag ska på loppis. och till mormor. åka på utflykt.
Mina ögon ska se allt vackert och jag ska fylla mig. Med lycka.

Lite längre bort väntar något. Jag vet det nu. Något som är fint. och bra.

Jag väntar.

I mitt fönster har jag blommande pelargoner. katten Ester sover på strykbrädan och hela min soffa är full med tvätt som ska vikas.

Vi har det bra. och jag dricker hallonte.


6 kommentarer:

 1. Jeg håber du får nogle skønne dage;-)

  SvaraRadera
 2. härligt att vara ledig. härligt att vänta på något fint.
  gott med hallonte.
  kram

  SvaraRadera
 3. Här blir man alltid glad av blandningen som visas! daffodils lika skönt gula så här en bit efter påska... pippitröjsflickor och ett skogshuldrehår "att döda för" (varför låter den meningen så mycket coolare och mindre krass på engelska?!;) Och porslin, inget gör mig så glad som porslin. JO, det förstås människor, särskilt de som har hittat hoppet!
  :)
  /helena

  SvaraRadera
 4. Underbart när man kan se DET ... där borta någonstans och att man mer och mer närmar sig. Men det finaste är nog att se det "lilla" fina på vägen. Andas och känna hur man sakta och lugnt fylls av glädjeenergi. LYCKA TILL på din väg

  SvaraRadera
 5. vilken underbar blogg du har! fina bilder, fina texter.

  SvaraRadera

Det går bra att kommentera även om du inte har en egen blogg. Välj alternativet Anonymt under kommentarsrutan här nedan.
Sen är det bara att skriva din kommentar och publicera den.

Jag blir så himla glad :)