januari 08, 2011Undrar varför livet inte är snällare mot mig. jag som är så rar.

Min mamma blev sämre. och mina tårar trillar. lilla mamma jag älskar dig. vila så du blir bra igen.

Elsa ville trösta. liten hand på min kind. Ska vi leka affär mamma?
jag säljer komplimanger.

Nu är jullovet slut. Dags att kämpa igen. och längta.15 kommentarer:

 1. Julia, jag tänker på dig. Varför ska du ha det så motigt, du som är så rar. Jag håller alla tummar för att det blåser medvind snart. Vi har också alldeles precis fått ett så tråkigt besked i familjen. Måtte det gå vägen.
  Fint har ni i alla fall hemma du och flickorna, ni inspirerar så mycket.
  Får man fråga vart söta Julia köpt sitt dagblock? Tycker det verkar vara en förtjusande idé.

  SvaraRadera
 2. Nämen åh, stora styrkekramar.

  SvaraRadera
 3. Nej men åååh, håller med dig verkligen...varför ska du få så mycket att bära?! (för att man orkar) har jag hört någonstans men vet inte riktigt vad som menas. Kanske för att man är en vis, gammal och stark själ på uppdrag... som man inte får veta orsaken till förrän på andra sidan! Men visst borde man kunna säga att nu är det stopp..nu är det tillräckligt i detta livet! Nu vill jag ha ett överflöd av lycksaliga händelser i stället!
  Oj, vad jag pratar. Är faktiskt alldeles nyvaken och lite yr i huvudet efter en till natt med dålig sömn. Men ville ge några ord i allafall till finaste du.
  Här snöar det och jag funderar på städning och vinterpromenad!
  Almanackan var helt ljuvlig. Var fann du den?

  Kramar Lycke

  SvaraRadera
 4. kanske blir det bättre snart? mildare väder? snällare vindar? mjukare kramar? jag hoppas verkligen det. för inte är det lätt att leva, och särskilt inte när det är svårt.

  många kramar till dig. ta hand om dig!

  SvaraRadera
 5. jag hoppas att varma snälla vindar blåser till dig. och att mammor borde få vara friska jämt. det är vi alla värda. jag kan säga att jag alltid alltid blir glad här, jag känner att du har en ärlig och rättvis sida som du visar upp. livet är både hårt och mjukt. kram till dig!

  SvaraRadera
 6. Läser dina lite uppgivna, men fina ord. Känner igen mig i frågan... Det kan inte bero på att vi inte är rara nog, det kan det bara inte! :)
  Sköt om er, så gott ni orkar.
  /helena

  SvaraRadera
 7. efter regn kommer sol. efter regn kommer sol.
  du måste bunkra upp. solskyddsfaktor 50.
  och jag tänker på dig.

  SvaraRadera
 8. Skickar en kram! Det här livet, det vill verkligen pröva oss ibland. Man önskar att man kunde skydda sig från det jobbiga och allt som gör ont.

  SvaraRadera
 9. Kram Julia. Kram och varma tankar. Som en besvärjelse tänker jag att det går i skov. Dåliga år kommer och går. De måste måste måste följas av några goda. Under tiden får man streta på. Och det gör du. På det allra finaste vis. Tänker mycket på dig och det du gått och går igenom. Önskar jag kunde trolla fram en snäll, god, varm prins som kunde värma dig. Dina flickor dom har dig så dom har det bra! Kram igen. Anna

  SvaraRadera
 10. Fy! Dumma livet!

  Kram till dig och er, och jullovet bara försvann. Jag ville ses. Snart är det vår. Och rabarberpaj.

  /Jessica

  SvaraRadera
 11. Det kommer att bli bra vännen...det tror jag i alla fall..vi måste i alla fall hoppas å tro på det..finns här borta du vet...kramkram

  SvaraRadera
 12. Hej! jag gillar din blogg med! :) hoppas att saker blir bättre snart. Kram!

  SvaraRadera
 13. Hej Julia. Jag är här bredvid. Du fixar allt, du gör ju det. Det blir påsk och det blir vår. Det blir lättare att fixa allt när det är barmark.
  Kram.

  Tänker på din mamma också.
  Dubbelkram.

  SvaraRadera
 14. Till er andra.. Kram. Det känns fint att ni är så många som kan trösta och pigga upp när livet blir svårt. Tack snälla för det.

  SvaraRadera
 15. ...säljer komplimanger? Så otroligt,underbart coh fantastiskt,jag tar en hel strut tack!

  KRAM till dig och er glittriga vardag

  P.s. Visst är det märkligt att negativ kritik aldrig kommer med en signatur? D.s

  Att blogga ska vara fritt,vad än man vill uttrycka så ska man få de,sen kan man välja att läsa eller låta bli. Dom som inte ser de fina hos dig,tja,som de som är hos mig och letar fel - se sig själv i spegeln först innan man vänder sig mot andra?

  KRAM igen. Du är duktig du

  SvaraRadera

Det går bra att kommentera även om du inte har en egen blogg. Välj alternativet Anonymt under kommentarsrutan här nedan.
Sen är det bara att skriva din kommentar och publicera den.

Jag blir så himla glad :)