augusti 19, 2010

Är det höst nu?
Om fina hus och otäcka drömmar om natten. När allt är tyst. och stilla.

fina små ord. och handlingar som värmer mitt hjärta. och ensamheten. om barnen. Allt man vill dela. och om att inte förstå hur någon inte vill. barnen är ju finast.

Ibland tror jag att jag inte är ensam. Det känns som att någon är med mig. tittar på mig. och lugnar mig. klappar mig på kinden. Vem är det?


9 kommentarer:

 1. nej, än är det inte höst. än blommar det i vår trädgård, än hör jag om tanter som tar kvällsdopp, än går korna i vår hage, än har jag bara ben. så njut av sommarens sista dagar! och jag tror aldrig man är ensam. det finns nog alltid någon som håller lite koll, bryr sig och finns där för en. även om den inte gör det JUST NU. förstår du?

  SvaraRadera
 2. Jag har oxå några som lägger en hand på axeln ibland,eller bäddar ner mig om kvällen,torkar bort tårar och värmer min kind.

  Jag är bara tacksam,så tsacksam för det,det finns inte alla som har en vakande ängel eller två.

  ...och ja,barnen är finast och bäst,men...ja,väljer någon annan annat...deras läxa att lära. Jag påminner mig själv dagligen om att ingen kan se de jag ser om jag försöker tvinga på insikten i de jag tycker är självklart,så när jag släpper taget...så kommer någon åter...

  KRAM

  SvaraRadera
 3. vilka vackra reflektioner.
  kanske är det du?
  kanske är det en gammal besläktad själ? vem vet....men fint att vem det nu är finns där!

  SvaraRadera
 4. lovely lovely blog waou! thank you!
  gini : )

  SvaraRadera
 5. Jag länkar till dig idag. Hoppas du har en fin dag med barnen på jobbet. Jag hänger med tre sjuka barn hemma idag. Och försöker fokusera på det som var planerat. Kram.

  SvaraRadera
 6. Så fina bilder! Tänker precis som tvillingmamma, att man inte kan tvinga eller kontrollera människor. Måste nog släppa kontrollen om andra och bara fokusera på sig själv och det som är NU. Drömmar måste man ha, men det är NU som är livet, inte en idé om i morgon. Så tänker jag.

  Kramar Lotta

  SvaraRadera
 7. Någon är det. som vill mig väl. :)
  Tack för era tankar. Kram

  SvaraRadera

Det går bra att kommentera även om du inte har en egen blogg. Välj alternativet Anonymt under kommentarsrutan här nedan.
Sen är det bara att skriva din kommentar och publicera den.

Jag blir så himla glad :)