juni 07, 2010

Loppis och lycka. Gamla burkar gör mig på gott humör.
Oärliga människor gör mig ledsen. Jag försöker att bara samla på mig det fina. och skita i det andra. Prickiga klänningar och smultron på balkongen. Barn som vill kramas.

Och längst inne i mitt hjärta finns någon som inte vågar vara där. Olycklig kärlek. Har jag hört kan ta död på folk. Fast inte på mig. För jag är nog banne mig
den starkaste lilla mamman. Jag överlever det också ska ni se.

I dag ska jag säga till mina flickor att jag älskar dem. Sedan ska vi spela fia med puss. :)

12 kommentarer:

 1. min fina vän! ja du klara dig alltid, jag har aldrig träffat någon med så starkt inre. men jag hoppas att du finner lyckan snart. puss till dig och din små söta.♥

  SvaraRadera
 2. det låter ju jättefint :)

  SvaraRadera
 3. Jag har gått och grubblat på just detta...kär. Spelar de någon roll och kärleken är besvarad egentligen? Att bara få vara kär oavsett svar eller ej,visar på att vi känner,att kärlek finns och varför kanske inte bara glädjas åt det,just det? Och du,inget är omöjligt,fråga är vad du vill,gör de bara! ;) Allt leder framåt,och att få vara kär igen...ja,de e ett gott tecken på att man mår bra! Grattis oavsett vad,kär är alltid bra!!! NJUT av de om inte annat så i dina drömmar.

  SvaraRadera
 4. fia med puss! det är nog det finaste jag hört idag har vart en sån grå och trist dag idag, du vet när man bara vill hem och dra täcket över sig! men dina fina blogg piggar alltid upp! Kramar

  SvaraRadera
 5. gamla burkar och att vara kär. jag vill göra ett doftmuseum i mina gamla burkar, dofter från dom jag har kär.
  det är inte alltid lätt att vara förälskad, det liksom sliter och tär emellanåt. inte alltid. men ibland. kram

  SvaraRadera
 6. Det låter fint och lite vemodigt. Sänder dig styrkekramar och avundas dina vackra lockar.

  SvaraRadera
 7. finfina bilder.
  och stark är bra! heja!!
  så mysigt det lät med fia med puss!:) det skall jag komma ihåg. för jag antar att det är vanlig fia med knuff fast med puss istället för knuff?.:)

  SvaraRadera
 8. Ja, det är nog det bästa, att samla på det fina. Jag försöker jag med - det finns ju så mycket fint, så det borde väl inte vara någon konst? - men ärligt talat så är jag rätt dålig på det. Men jag tränar.

  Och det där med kärlek. Det är tur att den får vara fin ändå. Kramar!

  SvaraRadera
 9. Nu blev jag nyfiken i en strut. Måste det verkligen stanna vid olycklig kärlek? Kram

  SvaraRadera

Det går bra att kommentera även om du inte har en egen blogg. Välj alternativet Anonymt under kommentarsrutan här nedan.
Sen är det bara att skriva din kommentar och publicera den.

Jag blir så himla glad :)