januari 26, 2010


Jag mår bra. och känner mig glad.

Jag rensar och sorterar i skåp och lådor. Sigrid gör fint i kökslådorna. Elsa slänger glas och gamla tidningar i tunnor på gården. Vi skurar och tvättar. vattnar och bäddar. Fint ska det bli.
Maja har huvudvärk och ligger i sängen med en bok. och vi kämpar för att få bort hennes tvång.
som har blivit större än vad hon är. Bort, bort. och hit med glada fina Maja igen. Tack.
snart är hon här. Då ska vi fira. och kramas ännu mer.

I kväll ska jag börja dansa igen. och från och med nu ska jag samla på lyckligheter i stället för sorgligheter. Banne mig.

19 kommentarer:

 1. vad glad jag blir av att hör att du är glad! och vilken hemskt fin blå burk ni har! samla på lyckligheter låter fint och bra! gör det! ska jag också försöka med! ibland är det lätt att fast allt är jättebra för stunden så lyckas man ändå hitta en liten sorglighet att tänka på ändå. det är onödigt. skickar styrkekramar till dej och hoppas ni får bukt med majas tvång. vet hur svårt sånt kan vara. Kram!

  SvaraRadera
 2. Vad härligt att du känner dig glad. Jag blir glad, av att titta in här.

  SvaraRadera
 3. Hej!

  tycker om att kika in, läsa dina
  tänkvärda ord och se på dina bilder.

  SvaraRadera
 4. Fortsätt så,och låt små stunder av sorg finnas,man behöver de för balans,men våga tro på glädjen! JAg hoppas för dig!

  SvaraRadera
 5. Du är bäst, vännen!!!!!!!!!! Många kramar och positiv energi till er alla fyra! Kram Lisa

  SvaraRadera
 6. Det låter fint, är fint, kommer minnas som en fin dag.
  /Lina

  SvaraRadera
 7. va fint det låter!
  konstigt. jag blir både lite ledsen och glad när jag läser dina inlägg. det är vackert på nå vis. fast det sticker och gör ont.
  kram till er!!

  SvaraRadera
 8. det kommer bli en bra samling det!

  SvaraRadera
 9. Klart du ska - du som har en sån vacker liten burk med rosor på! Där passar lyckorna bra!

  SvaraRadera
 10. åh! ja! samla på roligheter.
  lägg dem i din fina burk.
  fast ha locket på glänt då, så att de kan komma ut när de vill.
  kramar

  (och du, awarden gör du såklart precis vad du vill med, jag ville bara att DU skulle få den, sen måste du ju inte lägga den på din blogg. såklart.)

  SvaraRadera
 11. Jag vill också samla på lyckligheter. Har du något tips? Varför är det så lätt att ta åt sig av allt dåligt & jobbigt men svårare av allt som är bra?

  Det är lättare att riva än att bygga upp. Men jag vill också göra ett försök.

  SvaraRadera
 12. jag fick min dammugare igår =) men fick inte den färgen jag hade valt :( lite synd, fick en orange istället. fick du den färgen du hade valt ?

  SvaraRadera
 13. so fint du beskriv dagen og kva dokker gjer!

  SvaraRadera
 14. Vilken bra grej, att samla på lyckligheter. Det ska jag också börja med! Att dansa kan vara en sådan sak tror jag, det gör i alla fall mig lycklig.

  Älskar den rutiga burken med rosen på btw!

  SvaraRadera
 15. Så fint det hörs. Samla på lyckligheter. Som vackra burkar tex. Den med rosen har jag ägt en gång. En av livets små gåvor att äga vackra burkar. Sånt är fint. Kram Anna

  SvaraRadera
 16. Har hittat till dig i dag. Vilka fina namn dina flickor har. Sigrid skulle min flicka heta om jag fått henne. Jag fick tre underbara pojkar istället. Trevlig helg.

  SvaraRadera
 17. Exakt en såndär rutig burk med en ros på har jag oxå! vad förvånad jag blir att det finns fler. Har ärvt den efter min farfar. Jag har mina kaffe filter i den och den får mig att tänka på honom varje dag! Det gör mig glad.

  SvaraRadera

Det går bra att kommentera även om du inte har en egen blogg. Välj alternativet Anonymt under kommentarsrutan här nedan.
Sen är det bara att skriva din kommentar och publicera den.

Jag blir så himla glad :)