juli 16, 2009

Vi spelade spel. och Elsa fuskade hela tiden. Sedan läste vi Karlsson på taket. och skrattade gott. Det var om en pudel som kunde baka bullar.
Jag blev ledsen också. Jag grät när jag städade ur den fina stugan som vi bodde i. Tårarna rann för att min Maja är autistisk. och för att jag helt plötsligt inte orkade.

och jag blev kär. I Öland. Där ska jag bo en vacker dag.

12 kommentarer:

 1. Jag besökte min systerdotter som läste på Capellagården på Öland i slutet av förra sommaren. Det var verkligen härligt där. Mycket olikt landskapet här där jag bor så jag fick känslan av att vara i ett annat land, Frankrike kanske...

  SvaraRadera
 2. Fint att ni hade det bra på Öland. Själv är jag inte riktigt sams med den ön än. Har inte riktigt valt den själv och har mitt hjärta på västkusten. Men det är rätt fint och när jag var där i somras var jag på en loppis som såg precis ut så där och då kändes det lite bättre.

  Vad tufft du har det. Gråta är bra. Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Mitt lilla hjärta, jag vet att ditt liv är svårt ibland! Men jag är glad att ni har haft en härlig vecka och att vi kan ses snart igen!

  SvaraRadera
 4. kära kära du. ni/du får komma en annan gång. det finns alltid kvar för dig. jag blev alldeles sorgsen när du skrev så där och tänker på dig. kram!

  SvaraRadera
 5. Vackert vackert. Öland ja, jag hänger på, vi skulle kunna bo grannar :)

  SvaraRadera
 6. fina julia. att gråta medan man städar är vackert och känns som det mest naturliga. man rensar ut och börjar om igen. från början. öland är härligt. särskilt på hösten tycker jag. jag skulle gärna också bo där lite mer.

  SvaraRadera
 7. Söta vän..du verkar ha haft det jobbigt på ön..va tråkigt när det blir så. Det är ens förväntningar, tror jag, som spelar en ett spratt..Vi ses snart.. Kram!

  SvaraRadera
 8. Finaste du. Dina ord gick rakt in i mitt hjärta. Det kan inte vara lätt. Men jag vet att gråta är bra. Som någon redan sagt - att gråta är bra. Rensa ut och ta nya tag.

  Varm kram S

  SvaraRadera
 9. Det är tungt ibland. Man måste inte orka alltid och att gråta tycker jag ibland kan kännas befriande. Hoppas ni återvänder till Öland någon dag, fina du.

  SvaraRadera
 10. du med tar ju så otroligt många fina bilder.. kikade in och reste i tiden tillbaka till januari. såg både elsa och sigrid dansa och sjunga, åh fint, blev varm i magen!

  SvaraRadera
 11. Maria, Capellagården åkte vi till! Det är verkligen vackert där.

  Elisabeth...Granne med dig skulle vara fint!

  Sarapirat... Tack! Jag blir glad av dina ord!

  Ni andra..... Ja, gråta är bra ibland. Tack alla söta. Nu mår jag bättre! och nu orkar jag igen.
  Kram till er!

  SvaraRadera
 12. Julia. Du är som gjord för att bo här. Det vore helt underbart att ha dig som granntanta. /kram

  SvaraRadera

Det går bra att kommentera även om du inte har en egen blogg. Välj alternativet Anonymt under kommentarsrutan här nedan.
Sen är det bara att skriva din kommentar och publicera den.

Jag blir så himla glad :)