mars 08, 2009Jag tvättar. Går upp och ner för trapporna. Mina ben blir alldeles trötta. Jag hänger Elsas små fina kläder på rad. Och längtar. I morgon ska vi gosa igen. Mina fina barn.

Saker ligger huller om buller. På fel plats. Spargrisen har fått glasögon. Det behövs inte så mycket för att glädja och muntra upp en liten mamma. Om en liten stund är allt fint igen.
Då ska Maja och jag laga husmanskost och sitta och mysa i köket. Det gillar vi.

9 kommentarer:

 1. Vad duktig du är mitt hjärta! Städa, mys och låt tiden gå så är dom snart på din tröskel igen!
  Puss & kram

  SvaraRadera
 2. det är det vardagliga som är det bästa. och att känna så och få vara med om det, det är verkligen en gåva.

  SvaraRadera
 3. Vad mysigt det låter. Vad blir det för gott?
  Rotmos kanske:)

  SvaraRadera
 4. Hei og takk for hyggelig kommentar hos meg. Så hjemmekoselig blogg du har. Her får man virkelig et innblikk i deres hverdag. Ha en fortsatt fin søndag.

  SvaraRadera
 5. Bor de växelvis hos dig?
  Tycker fortfarande så mycket om glädjen i det lilla och i det enkla!

  SvaraRadera
 6. Maria, två av flickorna är hos sin pappa varannan helg. Sånt är livet..skulle man kanske kunna säga. Mitt liv i allafall. :)
  Jag får passa på att vila och mysa med Maja. Det finns mycket att vara glad över. En spargris med glasögon t.ex. :) Ha en fin söndagskväll!

  Minmill... vad roligt! Ja, så här har jag det :)

  Mia, Fisk, potatis, rivna morötter :) Vi ses i morgon!

  SvaraRadera
 7. Jag glölmde nog skriva till dig om Morrissey... Min lillasyster gör sin praktik på en "klubb" i usa där morrissey ska spela. Hon berättade en massa tokiga grejer som krävdes av klubben för att hans kulle komma. Vi gillar honom mkt här i vår lilla familj men det förvånar mig inte om han är svår, visst?.. ha en bra dag.

  SvaraRadera
 8. Åh, vad roligt. Lyllo henne! Kan tänka mig att han är svår :) Vad krävde han för tokigt? Nyfiken i en strut här... Ska ni se honom i sommar?

  SvaraRadera
 9. Hej Julia!

  Vilken härlug blogg du har, fina fotografier!

  Jag köper mina tyger på olika secondhand affärer, ganska dyrt men billigare än tradera. Ibland kan jag inte motstå frestelsen och då "fyndar" jag faktiskt på tradera.

  //Lina

  SvaraRadera

Det går bra att kommentera även om du inte har en egen blogg. Välj alternativet Anonymt under kommentarsrutan här nedan.
Sen är det bara att skriva din kommentar och publicera den.

Jag blir så himla glad :)